Onze locatie

Mondzorg Wereld is gevestigd vlakbij het centrum van Rotterdam. U kunt ons vinden op de Jonker Fransstraat 28, 3031 AV Rotterdam. Hieronder kunt u met behulp van Google Maps uw navigatie starten naar onze vestiging.

 

Tarieven & Nota

Tarieven

De tarieven van de verrichtingen van een tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk.

Klik hieronder op de NZa behandeltarieven*:

 

 

Klik hieronder op tandtechniektarieven van onze praktijk:

 

 

Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

Nota

Administratie is voor weinig mensen een geliefde bezigheid. Ook wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze administratie. Daarom hebben wij de facturering aan Infomedics uitbesteed.

 

Ongeacht welke tandartsverzekering u heeft, claimt Infomedics uw tandartskosten rechtstreeks bij uw verzekeraar. Als u niet volledig verzekerd bent, betaalt u alleen het niet verzekerde deel. Wel zo gemakkelijk!

 

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

 

Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veelgestelde vragen van Infomedics . Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u middels de gegevens hieronder contact met Infomedics opnemen.

 

Telefonisch
036 – 20 31 900
rekening@infomedics.nl

Inschrijven

Wij verwelkomen u graag in de praktijk van Mondzorg Wereld. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot mondzorg. Daarom hebben wij binnen onze praktijk voldoende plek voor u als nieuwe patiënt. We hanteren geen wachtlijst. Op deze pagina kunt u zich aanmelden, wij nemen daarna contact met u op. Pas bij het eerste consult bent u of zijn uw gezinsleden daadwerkelijk ingeschreven. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen.