Onze locatie

Mondzorg Wereld is gevestigd vlakbij het centrum van Rotterdam. U kunt ons vinden op de Jonker Fransstraat 28, 3031 AV Rotterdam. Hieronder kunt u met behulp van Google Maps uw navigatie starten naar onze vestiging.

 

Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten

Gedurende de eerste afspraak voert de mondhygiënist een algemene controle uit en analyseert de status van uw tandvlees en gebit. Mocht het nodig zijn, dan wordt er in overleg een röntgenfoto gemaakt om nauwkeurig de gesteldheid van uw gebit vast te kunnen stellen.

 

De specialist behandelt uw vragen en wensen tijdens deze controle om samen met u een behandelplan op te stellen. Op uw eigen gewenste tempo wordt er gewerkt naar een optimaal en stralend gebit.

 

Als u voor het eerst komt, vragen we ook uw aandacht voor het volgende:

 

  • Het meenemen van een geldig legitimatiebewijs

 

U kunt zelf de dag inplannen voor uw intake. Uw wordt pas aangenomen als patiënt na de intake, u zit dus nog nergens aan verbonden.

Wij staan altijd voor u klaar.

Openingstijden

MAANDAG
9:00 - 18:00
DINSDAG
9:00 - 18:00
WOENSDAG
9:00 - 18:00
DONDERDAG
9:00 - 18:00
VRIJDAG
9:00 - 18:00
ZATERDAG
9:00 - 18:00
ZONDAG
Gesloten

Inschrijven

Wij verwelkomen u graag in de praktijk van Mondzorg Wereld. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot mondzorg. Daarom hebben wij binnen onze praktijk voldoende plek voor u als nieuwe patiënt. We hanteren geen wachtlijst. Op deze pagina kunt u zich aanmelden, wij nemen daarna contact met u op. Pas bij het eerste consult bent u of zijn uw gezinsleden daadwerkelijk ingeschreven. Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen.